Едно от момичетата в Ергенът3  Валерия Дакова, която е от

...
Едно от момичетата в Ергенът3  Валерия Дакова, която е от
Коментари Харесай

Къдрокоската Валерия от „Ергенът” се снимала в сцени, забранени за 18 годишни

Едно от девойките в „ Ергенът ”3  Валерия Дакова, която е от Дупница се трансформира във любимка за вниманието на Алек  Младенов. Той обича да я целува постоянно и по всичко проличава, че е впечатлен от хубостта на сладураната. Именно за нея се разбра, че въпреки и много млада се е пробвала във розови филми за възрастни. Нейната съкваритантка по стая в имението Надя я изпорти по какъв начин научила, че Вал имала секси записи, които не са за малолетни лица.

Такова разобличаване направи стюардесата пред останалите девойки, но  Валерия въобще не й обърна внимание. Из интернет форумите в мрежата се носят клюки, че дупничанката има записи на секси осъществявания, само че никой не може да открие такива фрагменти за доказателство. Това навежда на мисълта, че сходни видеа усърдно са заличени.

Или това е следващата нечиста сделка за Валерия. Която напряко се присмя на Надя за клюките, които популяризира по неин адрес.

Моделката, за каквато се показва в шоуто Дакова споделя много скандални фотоси в Инстаграм. Но за жалост в тях няма и намек за секс. Иначе се знае, че е взела участие в клип на Папи Ханс, в който показва пристрастености, които са почтено казано пикантни.

За Валерия се знае, че ще се класира на четвърто място в сантименталното шоу след Маги, Надежда и Надя.

Автор: Хотнюз.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР